Enkelihoidot

Enkelihoidot ovat Enkelienergian avulla tehtyjä hoitoja koko keholle ja mielelle.

Näiden hoitojen tarkoituksena on puhdistaa ja hoitaa kehoon varastoituneita tunne- ja regressio lukkotiloja. Hoidot ovat jokaisen asiakkaan kanssa hyvin erilaisia ja niissä voidaan keskittyä kunkin ihmisen itselleen tärkeisiin ja ajankohtaisiin asioihin, elämäntilanteeseen, kipuihin, sairauksiin, väsymykseen jne. Enkelihoidossa saat hoitoa ja viestiä Enkeleiden kautta kokemiisi asioihin.

Enkelihoito sopii kaikille. Tässä yleisimpiä tilanteita, jolloin Enkelihoidosta saattaa olla apua: kiputilat, stressi, vaikea elämäntilanne, masennus, sairaudet, leikkaustenjälkitilat, reuma, nivelsäryt, jne. Monille, joille hierontahoidot ovat liian voimakkaita ja kivuliaita, Enkelienergiahoidot ovat olleet oiva apu esim. lihasjännityksien hoidossa.

Etähoidon aikana saat jatkuvan hoitotuen, eli voit olla yhteyksissä minuun vapaasti ja kysellä esiinnousevista asioista. Hoidon aikana saat hoitoa ja konsultaatiota haluamiisi asioihin ja kaikki pintaannousevat tuntemukset ja regressiotilat sekä niiden syyt hoidetaan Enkelienergian avulla.

  • Enkelihoito vastaanotolla 80 min / 50€
  • Etä Enkelihoito 3vrk /60€
  • Etä Enkelihoito 1 vk / 120€
  • Etä Enkelihoito 1 kk / 180€
Mainokset