Enkelikoulu

EnkelikouluEnkeli- ja Mestarikoulu on avoin kaikille, jotka sydämestään haluavat oppia työskentelemään Enkelten kanssa ja kasvamaan Enkeliauttajaksi missä tahansa työssä tai elämänvaiheessa. Kurssilla tutustutaan Enkeleihin, Ylösnousseisiin Mestareihin, saat vihkimyksiä ja ankkuroidut 6 ulottuvuuteen (eli Enkelten ja pyyteettömän Rakkauden ulottuvuuteen). Opettelet erilaisia tapoja pitää huolta itsestäsi, energioistasi ja saat käyttöösi Enkelityökaluja, joiden avulla voit tehdä hoitoja toisille, sekä auttaa itseäsi ja ympäristöäsi voimaan paremmin. Kurssilla ankkuroidut 12 chakra järjestelmään, johon koko planeettamme on siirtymässä vaiheittain, eli kyseessä uudenajan koulutus, joka on jatkuvasti päivittyvä. Pääset harjoittelemaan meditaatiota, hoitoja ja opettelet henkisiä lakeja käytännössä kollektiivisella tasolla.

Kurssi on kestoltaan 5-6 viikkoa, sisältäen 3 lähiopiskelu viikonloppua. Kurssin väliaikoina käyt läpi omaa kasvuasi  ja luot elämääsi uudesta Enkeli- ja Mestarinäkökulmasta. Olet siis jatkuvassa hoidossa 6 viikon ajan, eli saat tuen ja konsultaation kokemiisi asioihin Valmentajasi avulla. Kurssi viikonloput järjestetään Kuopiossa.

Kurssin hinta muodostuu kolmesta erästä (3 x 170€). Lisäksi kurssin aikana maksetaan 70€:n maksu koulun rehtorille ylläpidosta ja materiaaleista, koko kurssi siis yhteensä: 580. Maksu käsittää koulutuksen, kirjallisen materiaalin ja jatkuvan hoidon 6 viikon ajan.

Tämä Enkelikoulu toimii ValmennusPyhäViolettiValoon järjestelmän mukaisesti. Voit lukea lisää kurssista Enkelikoulun rehtorin nettisivuilta www.enkelitensin.net

Kysy rohkeasti lisää, jos kiinnostuit kurssista. Voit tilata kurssiesitteen tekstiviestillä tai sähköpostitse, jossa ilmoitat nimesi ja postiosoitteesi.

Enkelit kanssasi!


VIIKOSSA VIIDENTEENULOTTUVUUTEEN KOULUTUS!

Voit nyt kouluttautua uudessa lyhyemmässä ja kevyemmässä Enkelikoulutuksessa. Koulutuksen kesto on 1-3viikkoa. Koulutus sisältää kaksi lähitapaamista materiaalin sekä jatkuvan hoitotuen Valmentajalta. Kurssin aikana opettelet hoitoja, meditaatioita ja käymme läpi omaa kasvuasi. Tämä on siis nopeampi ja kevyempi koulutus. Tämä koulutus voidaan järjestää eri paikkakunnilla ja ulkomailla, sopimuksen mukaisesti.  Voit tulla yksin tai ryhmässä.

koulutukset järjestetään kysynnän mukaan.

Koulutuksen hinta on 200€ (sis. alv 24%) ja Enkelikoulu maksu 35€ (sis.alv 24%) eli yhteensä 235,00€. Muualla järjestettävien kurssien matkakuluista sovitaan erikseen.

Tämän kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa 6-ulotteisiin koulutuksiin, kuitenkin edelleen voit kouluttautua suoraan 6-ulotteiseksi ilman tätä koulutusta.

Kysythän rohkeasti lisää!