Naurujooga

naurujoogaseepia

Naurujooga on harjoitusmuoto, jonka tarkoitus on tuoda iloa elämään sekä hyödyntää naurun positiivisia vaikutuksia kehossamme. Naurujoogan aikana tehdään erilaisia nauruharjoituksia, hengitysharjoituksia sekä naurumeditaatio. Jokainen ohjaamani naurujooga luodaan kullekin ryhmälle yksilöllisesti.

Naurulla on lukuisia positiivisia vaikutuksia fyysiseen kehoomme sekä muuhun hyvinvointiimme.  Nauru vähentää stressiä ja auttaa meitä pysymään terveenä. Naurulla on vaikutusta myös erilaisiin kiputiloihin, nauru lähentää ihmisiä ja auttaa erilaisissa elämäntilanteissa, myös silloin kun tuntuu että ilo ja nauru on kateissa. 

Naurujoogaa voidaan käyttää yhteisenä hauskanpitona esim. polttareissa tai muissa tapaamisissa. Naurujooga sopii myös erilaisten työyhteisöjen tyky-toiminnaksi tai erilaisten ryhmien yhteistoiminnaksi. 

Tunnin naurujoogaohjaukseen kuuluu pieni luento naurujoogasta, yksilöllisesti suunniteltuja nauruharjoituksia, naurumeditaation ja ohjatun loppurentoutuksen. Ryhmän koolla ei ole merkitystä. 

Kysythän minulta lisää ja pyydä tarjous naurujoogasta juuri sinun tilanteeseesi sopivalle ryhmälle. Tarjousta pyytäessä kerrothan minkä kokoinen ryhmä on osallistumassa ja missä naurujoogaohjaukselle olisi tarvetta.