Tiia Mölsä

tiia

Nuoresta iästäni huolimatta olen saanut kokea jo paljon. Olen oppinut itsestäni ja ympäröivästä maailmasta. Olen tavannut valtavasti ihmisiä ja rakkauteni ihmisten auttamiseen kasvaa päiväpäivältä jokaisen kohtaamisen myötä. Saan tehdä sydämeni työtä auttaessani toisia. Kovienkin koulujen kautta olen oppinut sen, että itsensä hoitaminen on kuitenkin aina tärkeintä. Tämän koulun käyneenä, tahdon auttaa muitakin ymmärtämään fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tärkeyden.

Hierojakoulun kautta opin ymmärtämään ihmisen kehoa, fyysisiä oireita ja niiden syitä ja tämä työ on ollut hyvin antoisaa. Kuitenkin kaipasin jotain syvyyttä hoitajan uralleni ja elämä ohjasikin eteeni ihmisiä, jotka kertoivat minulle energiahoidoista, sekä mielen vaikutuksesta myös fyysiseen hyvinvointiimme. Enkelikoulun kautta ajattelin saavani työkaluja vain toisten hoitamista varten, mutta lopulta päädyin hoitamaan ensin itseni. Jotta keho on terve ja siitä osaa nauttia, on tunnettava itsensä joka näkökulmasta katsoen. Enkelinäkökulman kautta ymmärsin henkisen hyvinvoinnin merkityksen kaikkeen.

Kun sain oman elämäni tasapainoon, koin, että haluan auttaa muitakin löytämään tämän saman olotilan. Lähdin Enkelikoulun valmentajaksi ja olen nyt pitänyt jo useita kursseja ja auttanut omia valmennettaviani kasvamaan ja käymään läpi itseään uudesta Enkelinäkökulmasta. Enkelinäkökulma on aina rakkaudellinen ja lempeä, eli näitä ominaisuuksia käyttäen on mahdollista luoda elämänsä uudelleen kaikilla tasoilla.

Ota oppia menneistä, uskalla unelmoida tulevaan, mutta tärkeintä, keskity niihin asioihin, joita elämässäsi on nyt. Keskity niihin asioihin, mitkä tuovat sinulle iloa, onnea ja hyvää oloa. Näitä hyvänolon hetkiä toivon saada jakaa eri hoitojeni kautta. Haluan auttaa sinua voimaan paremmin sekä auttaa sinua oivaltamaan sen, että olet juuri niin onnellinen, terve ja tasapainoinen kuin itse haluat.